Shtoni këtë në shampoo dhe harrojeni renien e flokeve

Faktorëtt ndikues janë të shumtë, ku kryesisht theksojmë kequshqyerjen, gjenetikën, përdorimin e produkteve jocilësore ose me përmbajtje të lartë kimikattesh, etj.Por, falë përbërësve natyralë të cilët janë gjithmonë një zgjidhje për çdo problem, rënia e flokëve do të marrë fund menjëherë.

Vajratt esenciialë janë bërë shumë të përdorshëm në ditët e sotme për qëllime të ndryshme.Shumë njerëz i përdorin për të përgatitur shampo që trajtonjë rënien e flokëve dhe zbokthin. Kështu, ajo që duhet të bëni është të shtoni në shampo këto përbërës, ku vajrat esencialë janë primarë.

Përbërësit, 1 shampo me pH neutral,2 kapsula vitamin E,10 pika vaj rozmarine,10 pika vaj limoni,Përgatitja dhe përdorimi: Shtoni kapsulat e vitaminës E dhe vajrat në shampon me pH neutral dhe tundeni mirë. Aplikojeni atë në flokë të lagur dhe lëreni për 20 minuta.

Më pas lajini flokët si gjithmonë. Përdoreni këtë trajtim rregullisht në vend të shampos së zakonshme dhe do të shihni rezultate që do t’ju mahnisin.