Shtoji uthull luleve, do b efasoheni nga ajo që do ju ndodhë

Shtoji uthull luleve, do b efasoheni nga ajo që do ju ndodhë, do te mahnitenii.

Jo të gjithë i dinë përdorimet mahnitëse dhe përfitimet e uthullës. Për shembull a e dinit se këtë përbërës mund ta përdorni edhe në kopshtin e shtëpisë suaj?

Ndalo shpenzimin e parave në kimikate për të hequr qafe farën e keqe. Në vend të kësaj, provoni të shtoni uthull në farën e lules.

Ac idi acetik në uthull do të ndalojë rritjen e farës së keqe dhe nuk do të d ëmtojë tokën.Një përzierje e uthullës me pak ujë do ti mbajë milingonat dhe brejtësit jashtë kopshtit tuaj.Ju gjithashtu mund të shtoni 2 lugë uthull dhe një lugë sheqer në një gotë ujë.Më pas ia shtoni vazos me lule. Ato do të qendrojnë të freskëta për një kohë të gjatë.