Shtojeni këtë erëz që gjendet në kuzhinën tuaj përpara se të vendosni lavatricen dhe ju do të mbeteni pa fjalë me rezultatin

Shtojeni këtë erëz që gjendet në kuzhinën tuaj përpara se të vendosni lavatricen dhe ju do të mbeteni pa fjalë me rezultatin

Kur bëhet fjalë për pastrimin, ka disa gjëra që na bëjnë nervozë. Një prej tyre janë njollat e bardha që lënë detergjentët tek veshjet me ngjyra. Por me këtë truk, dimë si t’ju shpëtojmë nga ky shqetësim.

Që veshjet të mos ju bëhen më me njolla të bardha, atëherë ndiqni këshillën tonë dhe shtoni pak piper të zi në lavatriçe.

Mjafton një lugë kafeje piper i zi dhe vendosini rrobat të lahen në programin e caktuar. Piperi gjithashtu forcon ngjyrat e veshjeve.

Përveç piperit të zi, mund të shtoni në lavariçe edhe një tabletë për lavastovilje.

Ekspertët e këshillojnë që të paktën njëherë në muaj të shtoni në lavatriçe një deri në dy tableta lavastoviljeje, të vendosni lavatriçen në 90 grada dhe të bëni një larje bosh. Kështu do të zgjasni jetën e lavatriçes, ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.