Shqiptarja: Si hapi sytë burri italian kur më gjeti të virg jër, Ajo që tha ishte Befasuese…!!!

Sa herë preket tema e vi/ rgjërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit.

Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj.“Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke. As nuk jam qèpùr.

Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. Jam 27 vj/eçe sot. E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra. U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin ak tin, unë doja që ta ruaja për natën e parë të martesës.

Përshtypje madje u bën dhe të huajve, Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. eshte shprehur ajo.