Shqiptarja Që S’u Plak Kurrë, S’do Ta Besoni Sa Vjeçe Është Valbona Selimllari

Ajo është Miss-i i parë shqiptar dhe siç duket, e ka bërë në plan të mos ndryshojë kurrë pamjen e saj.Në një intervistë sot.

Ikona e bukurisë shqiptare ka folur rreth jetës së saj. Ajo ka treguar se ka qenë shumë gjumashe kur ka qenë studenteNë fakt edhe sot vazhdon të jetë e tillë, por kur ka impenjime të rëndësishme nuk e ka aq problem zgjimin e mëngjesit.

Gjithsesi, Valbona ka treguar për herë të parë se ka e kanë përjashtuar një vit në shkollë, për shkak të gjumit të mëngjesit.Ajo është shprehur se ky është një gabim i madh, por që kjo gjë ka ndodhur.

Ajo ka folur edhe për moshën e saj.Nuk ka asgjë për t’u fshehur. Unë jam e ’72-shit, ndonëse kudo ma shkruajnë ’73-shi.’Pra, nëse i bëjmë llogaritë mirë, Selimllari është 45 vjeçe,ditorja.