Shqiptari me ko.vi.d, ngre ne kembe Italine, mjeku italian qe mjekoi Berluskonin vë duart në ko.kë, Ja cfare tregon ai (Foto)

Nga terapia e bërë, duket se rezultatet janë shumë të këqija.N.S trem.bet. Mjeku i jep pak shpresa, megjithatë i vetmi doktor që ka dhënë rezultate edhe në rastet më të rënda është ane/stezisti i famshëm, më i miri në Itali, AlbertoZangrillo, në Milano.Bëhet fjalë për të njëjtin mjek që ka shëruar Berlusconin.

Ai që nuk ka asgjë për të hum.bur, rre.zikon, por problem nuk është ky, problemi qëndron tek humbësit, që në këtë rast janë të tjerët, të cilët nuk e meritonin të ishin krah për krah me aventurën e një njeriu që po vdi ste. Rezervoi një fluturim për në Milano, pa njfotimet e ambasadës italiane në Tiranë, çdo gjë perfekt.

Kalon sigurimin në aeroport dhe mbërrin në derën e doktor Zangrillo-s. Kur shqiptari i tregon aventurat e tij, mjeku vë duart në kokë.Kryen telefonata urgj.ente.Informohet aeroporti i Malpensas. Të gjithë pasagjerët që udhëtuan me këtë njeri të infe/ktuar, kontrollorët që besuan gënjeshtrat e tij, dhe shoferi i taksisë që kaloi një orë me të. Një katastrofë e vërtetë.

Por mjekët i japin ndihmë kujtdo që e meriton. Edhe pse ndjenja e drejtësisë e shtynte ta rikthente me “shkelma” në Shqipëri. Ndoshta e bëjnë pasi ta kenë shëruar.Megjithatë kjo nxorri në pah paaftësinë e autoriteteve italiane për të mbajtur larg sëm./undjen,”ditorja.