Shqiptarët e duan shumë, por Bihteri i bukur po ndahet nga burri? Ja çfarë po ndodh me jetën e aktores së njohur turke

Shqiptarët e duan shumë, por Bihteri i bukur po ndahet nga burri? Ja çfarë po ndodh me jetën e aktores së njohur turke.

Aktorja turke dhe këngëtari Kenan Dogulu dhe pse kanë pasur mjaft kri za në martesën e tyre, dhe janë përfolur disa herë për ndarje, kanë gjetur gjithmonë rrugën e rikthimit tek njëri-tjetri.

Por pavarësisht kësaj, martesa e dyshes është vënë shpesh në fokus të mediave rozë. Në programin turk ‘Hayatin Icinden’.

U vu në fokus martesa e çiftit dhe sipas gazetarëve, Beren ka f rikë nga divorci pasi vuan nga paaf tësia për ti dhënë fund kësaj martese, transmeton ditorja.