Shqipja vjen përsëri në “Përputheen” dhe zbulon te verteten me njoftim të..

Kjo puntatë prime e “PërPutheen” duket të jetë ndryshe nga shumë të tjera, kjo pasi në studio janë ish-konkurrentë të “PërPutheen”.Mes tyre edhe Shqipja, e cila ka sqaruar edhe sulmet dhe aku zat e saj.Ajo tha se rikthimi i duket i çuditshëm dhe se programi i ka munguar, por shtoi se jo edhe konkurrentët.

“Më duket e çuditshme që u riktheva gjithashtu për emisionin desha të thoja që nuk kam patur kurrë asgjë. Su/ lmett e mia kanë qenë ndaj konkurrentëve, dy kanë qenë vulaa sepse e dija se çfarë ka ndodhur në prapaskeenë.

Më ka ardhur ai alterimi që pse gjërat duhej të bëheshin pas.Ne kemi patur dy përpuuthje, Andi-Bearti dhe Melisa-Andi. Fjala ime doli, unë nuk kam bërë kurrë strategji këtu brenda.

Në lidhje me largimin tim, më vjen keq që është keqinterpretuar çdo gjest i imi,Doja ta qartësoja këtë pjesë. Unë me programin nuk e kam patur kurrë”,tha ajo.