Shqipen E Hoqën Nga Emisioni Ku Doli Të Kërkonte Burrë/ Bora Zemani I Kthehet Keq Dhe Andit: Po Deshe Ik Dhe Ti Pas Asaj

Andi nuk ka rene dakort me largimin e Shqipes nga Perputhen. Nisur nga kjo ka zhvilluar nje de bat te for te me Boren dhe Arjanin.E teksa Andi shprehej se Shqipja i kishte rr em by er zemren.

Bora ka thene:Ik dhe ti pas Shqipes atehere, gjithesecili eshte i lire te ike.” Duke nenkuptuar qe nese Andi nuk e gjente veten me vajzat e tjera mund te largohej.

Andi nuk ka rene dakort me largimin e Shqipes nga Perputhen. Nisur nga kjo ka zhvilluar nje de bat te for te me Boren dhe Arjanin.E teksa Andi shprehej se Shqipja i kishte rr em by er zemren, Bora ka thene:Ik dhe ti pas Shqipes atehere, gjithesecili eshte i lire te ike.”

Duke nenkuptuar qe nese Andi nuk e gjente veten me vajzat e tjera mund te largohej.