Shpëtoni nga dh imbjet e gjurit me një kurë f antastike nga shtëpia, ja udhëzimet që duhet të…

Shpëtoni nga dh imbjet e gjurit me një kurë f antastike nga shtëpia, ja udhëzimet që duhet të..

Shpesh për të kuruar këto dh imbje mund të bazoheni tek mjekësia alternative e cila mund të rezultojë shumë efikse.

Përdorimi i vajit të kokosit dhe piperit të kuq djegës mund t’ju ndihmojë më shumë nga sa mund ta imagjinoni.Piperi i kuq përmban kapsaikin e cila shkakton një ndjesi të ngrohtë rreth zonës së gjurit, duke reduktuar dhi mbjen dhe ënjtjen.Përbërësit:2 lugë piper i kuq,1 filxhan vaj ulliri,Udhëzime:

Përzieni përbërësit për të përgatitur një paste homogjene dhe aplikojeni atë në zonën e prekur. Përsëriteni këtë pr oces dy herë në ditë për një javë.Vaji i kokosit ka gjithashtu veti shumë të fuqishme anti-inflamatore dhe në mënyrë efikase trajton dh imbjet në gju.Përbërësit:Gjysmë filxhani vaj kokosi.Udhëzime:Ngrohni vajin për 3 minuta dhe pastaj e aplikoni atë në gju duke e masazhuar nëpërmjet gishtave. E lini të veprojë për disa orë dhe pastaj lani pjesën e gjurit. Përsëriteni këtë procedurë dy herë në ditë.