Shpesh Here Neve Na Fishkellejne Veshet, Na Duket Sikur Kemi Nje Bilbil Tek Veshi. Ju Duhet Qe Te Shkoni Menjehere Tek

Dëgjimi i një fishkëllimi të vazhdueshëm në vesh, tringëllimë në vesh, nuk është vetëm i bez.disshëm, por edhe një pengesë për pjesën tjetër normale të trurit tonë. Studiuesit zbuluan origjinën e këtij çrregullimii.

Ata zbuluan se tringëllima fillon nga një rajon i quajtur precuneus.
Ai ndodhet në lobulin parietal superior dhe është i përfshirë në kujtesën episodike dhe në disa aspekte nga…ja dhe nje viideo qe ta kuptoni me mire, k1ikojeni meposht re’klamn dhe shikojeni.