Shperthenn, Shyhrete Behluli: “Me Shkurte Fejzen nuk flasim pershkak se ajo mua me…(VIDEO)

Shperthenn, Shyhrete Behluli: “Me Shkurte Fejzen nuk flasim pershkak se ajo mua me…Shyhrete Behluli, njëra ndër këngëtaret më të mira të muzikës popullore, është e ftuar këtë javë mysafir në nje emision ku dhe Ajo zbuloi shumë gjera që nuk I keni ditur për jetën e saj privatë dhe njëra ndër to ishte se pse nuk flet me Shkurte Fejzën.
Ku Shyhretja thote se Shkurtja sipas saj nuk ishte ajo qe mund te..per me teper shtypni ne reeklaamn dhe n’diqni vídeon.