Shokuesee, Shqiptarët E Lavdëruan, Por Nuk Pritej Se Si E Komentuan Italianët Alketa Në Sanremo

Në faqen zyrtare të Sanremo ku është publikuar dhe video e Alketës, italianët nuk kan kursyer aspak komplemtet dhe fjalët e mira.
“Bukuroshe”, “Thjesht fantastike”, “Mbretëresha e festivalit”, ishin disa nga komentet në Instagram.Duket se Alketa i ka bërë për vete të gjithë, duke folur plot energji dhe me një italishte të pastër.
Por ne rrjetet sociale, shikojeni se cfare shkruajn ata per Alketen, duke shtyp meposht videon, shikoni fotot.