Shokuesee/ Nëna U Merr Jetten tre Vajzave të saja dhe I merr në telefon: Hajdeni Tani se e bëra dhe dua të…

Një ngjarje e rë ndë ka tro ndi tur mëngjesin e sotëm..

Ku tre vajza të vogla kanë mbetur të pajetë. Ishte vetë e ëma e të ndjerave ajo që telefonoi p ol ici në. Siç thuhet në një d ekl ar atë në po licinë e Vjenës.

Ajo i mori në mëngjes u tha se u ka marrë jetën tre vajzave të saja dhe më pas donte t’i jepte fund edhe jetës së saj.Mbetet ende e paqartë se ç’arsye e shtynë gruan t’u merrte jetën vajzave, ndërkohë që mësohet se babai i tyre jeton diku tjetër, po në Vjenë.

Ende nuk dihen shumë detaje dhe het imet vazhdojnë. Të gjithë janë t ronditur nga kjo ngjarje e rëndë.ndërkohë që mësohet se babai i tyre jeton diku tjetër, po në Vjenë.