Shokuesee, Kështu dukej Tayna para se të bëhej e famshme, nuk do ta njihnii

Tayna është rep-artistja e cila ka përmbyllur një vit shumë të suksesshëm në karrierë. Tayna është shumë aktive me projekte të reja muzikore si dhe komentohet për stilin e veçantë.Fansatt e këngëtares kanë përmbledhur disa fotgrafi të reperes të realizuara dhjetë vite më parë.Duke shprehur dashurinë dhe përkrahjen për të, fansat e këngëtares kanë treguar ndryshimin në pa.mjen e Taynës për gjithë këto vite. Shtypni ne foto rek1amen me poshte ndiqni pamjet,prit dy sekonda qe te happet.