Shokuesee/ “Ik se të th eva brinjët”, dentisti i heq pacientes nervat e 28 dhëmbëve

Sipas zonjës trajtimi ka zgjatur rreth 2 muaj dhe dentisti Canaj i ka hequr të gjithë nervat e 28 dhëmbëve. Një tjetër stomatologe shprehet se mjekimi që është bërë për zonjës ka qenë i gabuar dhe ndaj dhe i është shkaktuar infek sioni.

“Ke ardhur dhe më ke thënë: po më dhëmbin. S’kam shumë kohë, që i kam hequr nevat dhe të ishin infektuar. I kam hequr vetëm të parët, që ishin me infeksion, që dukeshin, s’mbante më pilafi ujë. Kishte dhi.mbje shumë. Nuk e di shkakun fiks-fiks, por dhe ato kur dilnin, ishin me granuloma rreth e përqark, me gingiva.

Kanalet e patrajtuara deri në fund. Ka doktori faj, ka, ka fajet e tij, por nuk e di, çfarë ka dashur të arrijë ai me këtë lloj trajtimi, që i ka bërë pacientit, atë nuk e di. Por për paradontozë, e ka të shprehur vetëm në pjesën e sipërme, këtu. Por jo në pjesën e poshtme. E dashur, u ka hequr 28 dhëmbëve nervat. Urdhëro, janë 28 dhëmbë të hequr nervat”, shprehet dentistja.

Gazetarja: Doktor si jeni? Dentisti Artan Canaj: Dil jashtë! Dil jashtë, se këtu je në pronë! Jashtë, se të thy.va brinjët! Gazetarja: Një sekondë.Canaj: Dil jashtë, hajde! (deno.ncueses) jashtë, se të thy.ej brinjët, ec! Ik mos të shoh më, se të griva!

Gazetarja: Qetësohuni vetëm pak, se nuk e kuptova këtë agre.sivitetin tuaj! Canaj: Hajde shpirt! Fol, si është problemi!Gazetarja: Ça problemi ka? Canaj: Ça problemi ka ajo? As nuk e njoh fare. Nuk e njoh fare. Gazetarja: Nuk ka qenë pacientja juaj? Canaj: As dua t’ia di fare shpirt, nuk merrem me njerëz mendorë unë. Po të jemi privatisht bashkë, do thuash “paske të drejtë, o Tani, jo o doktor” Gazetarja: Edhe nëqoftëse filmon, duhet të njohësh 2 palët!