Shokuesee/ Arabi Sheh nusen për herë të parë, nuk i pelqen, Por ja cfar ben…

Një dhëndër nga Arabia ka divorcuar nusen e tij në natën e tyre të dasmës, pasi ka parë fytyrën e saj për herë të parë kur fotografi u kërkoi atyre që t’i fotografojë.

Çifti, nga qyteti saudit perëndimor Medina, kishin rënë dakord për t’u martuar me njëri-tjetrin pavarësisht se nuk u takuan ballë për ballë – një zakon popullor në disa vende të Lindjes së Mesme.

Por kur nusja ka hequr velon e saj dhe buzëqeshi për kamerën, burri i saj i ri kërceu në këmbë nga neveria.
Sipas të përditshmes lokale Okaz, nusja menjëherë bie poshtë në tokë duke qar, mysafirët në panik u përpoqën për të zgjidhur mosmarrëveshjen. Por përpjekjet e tyre ishin pa dobi.

Çifti, nga qyteti saudit perëndimor Medina, kishin rënë dakord për t’u martuar me njëri-tjetrin pavarësisht se nuk u takuan ballë për ballë – një zakon popullor në disa vende të Lindjes së Mesme.