Shokuese/ Të del koha ta bësh atë punë me gruan, Ardit Gjebrea habit me përgjigjen: Mua më…

Ardit Gjebrea ishte i ftuari i parë i emisionit “Why not”, ku në një intervistë me Roza Latin, Arditi u tregua shumë i shpenguar duke iu përgjigjur edhe një pyetjeje për s’ek /sin.

”A të del koha të bësh s’eks”, e pyeti Roza Lati Arditin. Dhe Arditi nuk ngurroi të përgjigjej.”Do habitesh, por më del.Përtej humorit, unë besoj se me pak organizim kushdo i bën të gjitha”, u shpreh Arditi ndërsa më pas shtoi.

“Është edhe çështje prioriteti, por një ditë del për të bërë edhe punët e qejfit, edhe punët e sportit edhe angazhimet në punën ditore dhe po të jemi pak sistematik, mua një nga gjërat që më vjen keq në Tiranë kur udhëtoj për inspektimet, është së sa kohë harxhojmë kot, kafe plot, muhabet pa fund.

Ndaj them që nëse nuk bën dot një gjë, sigurisht që nuk bën dot dy. Në këtë sens po të kemi një përdorim më të mirë të kohës ne mund të jem më të dobishëm.