Shokuese/ “Si po të del zez.aku”: Adriana i përgjigjet komentuesit

Fiks një javë më parë, Prive bëri publike lidhjen e dashurisë mes Adriana Matoshit dhe futbollistit Keith Groeneveld.

Nga ai moment, reagimet kanë qenë të shumta, ku një pjesë prej tyre fatkeqësisht shpërfaqin raci zmin dhe mendjengushtësinë.

E një pjese të shoqërisë që nuk janë mësuar me të tilla raporte.Në këtë rast, Adriana nuk ka përtuar që të përfshihet në komente me individë të tillë.

Një prej tyre e ka pyetur se “si i doli zez.aku”. Përgjigja e Matoshit ka qenë e menjëhershme siç vërehet.E një pjese të shoqërisë që nuk janë mësuar me të tilla raporte.Në këtë rast, Adriana nuk ka përtuar që të përfshihet në komente me individë të tille,ditorja.