Shokuese/ Rrefehet nga spittali pacientja me versiònin e ri te Ko-vi d! Të dhèmb trupi, kam 10 dite shume…

Aleksandra është nje 56-vjeçare punonjëse socio sanitare në qendrën shëndetësore të Maleos. Ajo ndodhet në spittalin e Kremonës, në repartin e sëmun/ djeve infe-ktive.Është e lidhur me oksigjen, ditë e natë. Nuk është në gjendje të flasë.

“Jam shtruar prej 10 ditësh. Gjendja ime është përkeqësuar: në dy raste thuajse jam venitur.Jam në shtratt me oks-igjen dhe marr terapi në mbrëmje dhe mëngjes, përveç asaj në vena që është fikse. Prej dy ditësh nuk kam më temperaturë, por mushkëritë kanë nevojë për ndihmë”.

“Pata temperaturë pas një nate në punë. Dhim-bje kockash, një kollë të lehtë dhe mora takipirinë, njëlloj si për gripiin.Por nuk po shërohej. Çdo ditë bëhesha edhe më keq. Telefonova 112, por nuk kisha patur kontakte me persona të sëm/ urë.

Erdhi ambulancaa, i kishte të gjitha. Pata shtrimin e parë në Kremonaa në poliambul-ancën e shndë-rruar në spittal. Bëra ekzaminimet e para dhe pasi dolën përgjigjet, më dërguan në infe-ktiv.Ta thonë, por nuk e kupton se çfarë të pret.