Shokuese/ Në Itali, Mësuesja pushohet nga puna, Ja çfarë ka thënë për Ko vid! (Foto)

Mësuesja e një shkolle fillore në Treviso, është pushuar nga puna pasi i jepte fëmijëve këshilla të gabuara për ko vi d, Ajo nuk mbante maskë në klasë dhe u thoshte nxënësve se “vetëm të moshuarit vd/ esin nga ko vi d”.

Në këtë mënyrë, i ftonte që të qëndronin pranë në tavolina dhe të mos mbroheshin nga njëri-tjetri. Një tjetër mësues i shkollës foli për median italiane tha: “Kontrata është ndërprerë. E mërkura ishte dita e fundit e mësuesit”.

Prindërit e nxënësve bënë kërkesë që mësuesja të largohej nga shkolla dhe u ankuan vazhdimisht se nuk i mësonte asgjë fëmijëvee.

Kryetari i Komunës së Treviso, MarioConte dhe Prefekti ndërhynë për të mësuar detaje nga ky rast i pazakonttë,ditorja.