Shokuese/ Kjo pjese e ketij filmi ishte shkaku i Ndarjes se Teutes dhe Bleros…! (Pamje)

Kush ishte zanafilla e prishjes së raporteve Blero-Teuta?Kush i çoi dyshen drejt shkurorëzimit?E për të gjitha këto duket se tashmë ka një përgjigje.

Para disa kohësh Teuta ishte në një emision ku tërthorazi e përmendi skenën e “famshme” tek një film ku asaj i duhej të luante pa rroba.

E duket se kjo skenë ishte “kulmi” i prishjes së çiftit.Thuhet se Blero disa herë i kishte thënë Teutës që të mos e pranonte këtë skenë filmike, por ajo prapë e kishte “sfiduar” vetën dhe kishte pranuar ta luante.

Kush ishte zanafilla e prishjes së raporteve Blero-Teuta?Kush i çoi dyshen drejt shkurorëzimit?E për të gjitha këto duket se tashmë ka një përgjigje.