Shokuese/ E dinte që kishte Κor.οn.ēn dhe u nis për në Greqi, Ja Cfarë i bënë Shqiptarit

Një burrë 65 vjeç, V.Ll nga fshati Lumas i Elbasanit, ka qënë vetëm disa metra larg Greqisë, por nuk ka mundur dot të kalojë përtej kufirit në Kakavijë.

Po licia e kakavijës e ka verifikuar mirë testin e tij përko vi d në vijën e dytë të kufirit dhe ka rezultuar se ai ishte i in.fektuar, madje e dinte kët ë nga analizat dhe prapëseprapë po tentonte të shkonte në Greqi!

Pa një pa dy, burrit jo vetëm që ia ndalën udhëtimin në ato metrat e fundit, por i dhanë edhe një gjobë prej 700 mijë lekësh për atë që bëri.

“Procedohet pen.alisht në gjendje të lirë 1 shtetas, për veprën pe nale “Moszbatimi i masave të autoriteteve shtetërore gjatë gjendjes së masave të jashttëzakonshme apo gjatë gjendjes së epide.misë”,ditorja.