Shokuese/ Dilema e vajzës shkodrane, Im shoq pi shumë, iu dorëzova vjehrrlt në shtrat. Po tani ç’të bëj

Me burrin më kanë martuar që 15 vjeçe me shkuesi dhe ai pinte shumë aIkool dhe nuk donte te punonte. Jeta në shtëpinë e tij ishte një ferr i vërtetë.Vjehrra e sëm urë që vetëm i shërbeja dhe burrin tërë naze për çdo gjë. Nuk e ndjeva dot kurrë dhe ndoshta kjo është arsyeja që as fëmijë nuk bëmë, edhe pse jemi të dy në rregull.

Vjehrri ishte i vetmi që mbante familjen, pasi punonte në emigracion.Gjithsej e kam parë vetëm 3 herë dhe është shumë i mbajtur, madje dukej më i ri edhe se i biri që ishte 23 vjeç.Kur për burrin u hapën fjalë se më tra.dhtonte me mësuesen e një shkolle, u thashë vëllezërve dhe duke parë situatën time që ai më mbante si shërbëtore me rimorën në shtëpi.

Një çlirim për mua, mu duk sikur rilinda dhe nuk e mendova mentalitetin.Një ditë na vjen në shtëpi ish-vjehrri. Kishte marrë vesh ndarjen dhe vjen të flasë me ne. Por në shtëpi isha vetëm unë.Sa hyri më çmendi aroma e trupit të tij dhe sjellja aq fisnike.Sikur nuk e ka bërë ai atë djalë që pata për burrë.Duke biseduar më kapi dorën, teksa qaja dhe i tregoja vuajtjet që më kishte bërë i biri.Më puthi në ballë dhe aty më tha që jam shumë e bukur dhe “do të të bëj të lumtur unë”.

Kishte shumë ekspe riencë dhe u ndj eva femër, jo si me të birin që më shumë më Iëndonte.Ai u kthye në emigracion e tani mbajmë kontakte dhe thotë që do të më marrë me vete. Si t’u them vëllezërve?Se ai është i martuar dhe unë kam qenë e martuar me djalin e tij. Por ne të dy duhemi dhe duam të krijojmë familje,shkruan ajo.