Shokuese/ Ai me ka tradh.tuar, Ja Si i priti ish-bashkeshorti i Alberies deklaratat e saj!

Këngëtarja e suksesshme Albërije Hadërgjonaj ishte e ftuar në programin e moderatorit Ermal Peçi ‘Një kat më lart’.Që në nisje ajo deklaroi se mendohet për daljet e saj dhe se donte të mbyllte intervistat këtë kohë në Shqipëri me Ermalin.

Pasi kishte ndjerë energjinë pozitive rreth programit dhe se të afërmit i kishin sugjeruar të mos mendohej dy herë për ‘Një kat më lart’.Nisur nga kjo Ermali i tha Albërijes se është ndër të pakta personazhe që flet pa doreza në ekranet shqiptare, si për jetën private ashtu edhe për atë artistike, ndaj kënaqësia ishte e shtuar.

Duke marrë spunto nga kjo, deklaratat e saj për ish-bashkëshortin bënë para disa javësh xhiro në mediat online.Si i priti ai këto deklarata?A ka pasur hatërmbetje pas ngjarjeve të rrëfyera nga ajo?

‘Unë fola, kisha munguar në Shqipëri.Edhe pas divorcit isha e rezervuar, jetoja në Tiranë.
Tani që jam në Amerikë dhe shoh intervista të njerëzve të realizuar që jetën e tyre e kthejnë motivim për të tjerët.Unë e takoj, kam folur me të, ai është njeri që e kupton jetën, gjithçka’.Po si janë tani raportet mes tyre?
A e merr Albërija në telefon nëse ka një problem?Nëse ai e tradhtoi Albërijen, po këngëtarja atë?Mesoni këto përgjigje pas minutës së 13-të të intervistës në ‘Një kat më lart’.