Shokuese/ Ιncidentt ne Perputhen, Fatjoni “Grυshtοη” Arjonin…

Teksa Arjoni shpjegonte situaten e tij me Tean ka nderhyre Fatjoni disa here duke mos e lejuar te flase. I acaruar nga kjo Arjoni i ka thene Fatjonit: Pusho te degjojme se do te kap me shpu lla”.

Ka qene kjo fraze qe nuk e ka toleruar Fatjoni i cili eshte ngritur per te goditur Arjonin. Eshte dashur nderhyrja e djemve dhe e Bores per te qetesuar situaten.

Teksa Arjoni shpjegonte situaten e tij me Tean ka nderhyre Fatjoni disa here duke mos e lejuar te flase. I acaruar nga kjo Arjoni i ka thene Fatjonit: Pusho te degjojme se do te kap me shp ulla”,ditorja.