Shokon aktorja e infe ktuar me Co vid, publikon videon teksa i bien flokët

Shokon aktorja e infe ktuar me Co vid, publikon videon teksa i bien flokët.

Aktorja e njohur amerikane Alyssa Milano ka fituar betejën me Cov id-19 pasi qëndroi për 2 javë e semure,hapeni-ree.klamimin, dhe shikoeni-videon. Në paamjett më të fundit në Instagram, aktorja tregon se është shumë e shqetësuar, pasi po i bien flokët.“Mendova të tregoja se çfarë iu bën Co vid -19 flokëve tuaj. Merreni seriozisht”, shkruan Alyssa krah videos ku tregon si i bien flokët.

Aktorja bën thirrje që të përdoret maska dhe të ruhet distanca fizike.“Dua që ta dini se kjo se mundje nuk është mashtrim. Mendoja se po vdisja. Ndihesha sikur do vdi sja. Nuk dua askush të ndihet në atë mënyrë që u ndjeva unë”.