Shokët e tallnin për peshën, kur shkoi në mbrëmjen e maturës i la të gjithë gojë hapur (FOTO)

Që nga mosha 7-vjeçare ajo është tallur nga shokët e klasës për shkak të peshës e ditën e maturës, 16-vjeçarja kishte frikë nga reagimi që do merrte. Por xhaxhai i saj Chloe Robson jo vetëm bëri që mbesa e tij të kishte vëmendjen e të gjithë nxënësve, por të të gjithë botës duke qenë se fotot nga matura e 16-vjeçares kanë pushtuaar mediat ndërkombëtare, ja si duket ajo per me shume shtypnii ne reeklamn dhe n’diqni viideon: