Shoferi i linjës Shqipëri-Francë kthehet “i pasur”, i kapet çanta plot me euro dhe flori


61 mijë euro janë s ekuestruar së fundmi në portin e Durrësit. Gjithashtu janë kapur edhe 46 artikuj bizhuteri. Ato ishin fshehur në kabinën e shoferit të një autobusi që bënte linjën Shqipëri-Francë-Shqipëri. Bëhet me dije se shoferi është a rrestuar.

Pol icia njofton se gjatë kontrollit të kryer në vijën e dytë nga specialistët për Hetimin e Kr imeve në Pikën e Kalimit Kufitar Port Durrës, në bashkëpunim edhe me specialistët e Trafiqeve të P aligjshme dhe ata të h etimit të Kr imit Ekonomik e Financiar në DVP Durrës, në kabinën e shoferit A.M., janë gjetur dhe s ekuestruar në cilësinë e provës materiale 60960 euro si dhe 46 artikuj (bizhuteri) floriri.