Shkurte Gashi uron motrën për ditëlindje, do të befasoheni sa shumë ngjajnë

Shkurte Gashi uron motrën për ditëlindje, do të befasoheni sa shumë ngjajnë. Shkurte Gashi po vazhdon të jetë një prej këngëtareve më të pëlqyera kosovare.Ajo vlerësohet shumë sidomos për performancat e saj live,Kl1ikojeni re.klamnn, dhe hapen-fotot.

Shkurtën e gjejmë shuë aktive me postime të ndryshme në rrjete sociale.Sot, ajo përmes nj fotografie ka uruar motrën e saj për ditëlindje.E ajo që mori gjithë vëmendjen është ngjajshmëria që kanë ato me njëra tjetrën.