Shkon te terheq parate ne b ankomat por shikoni cfare i ndodhi.Mesojeni mund tju ndodh dhe ju


Ne pergjithesi ba nkat ne vendin tone nuk kane nje sherbim cilesor ende ne 2020 duhet te pr esesh ne rradhe sikur merrje shishet e qumeshtit ne 1970 ne shqiptareve nuk na ndahet jeta nga rradhet dhe v uajtjet kur rri dhe pr et.Diten e sotme ka ndodhur dicka ndryshe kur nje vajze ka shkaur per te t erhequr leke te b ankomati por c udia me e madhe eshte se letra ka dalur por leket nuk jane marre.Ja dhe mesazhi i tij:

Pershendetje JOQ. T erhoqa 50.000 ALL tani ATM e BKT-së. Me nx orri f aturen qe u mbajten leket nga ll ogaria dhe leke nuk nxorri. Mar she rbimin e kl ientit me thot po jane zbritur leket nga ll ogaria dhe sa i takon nxjerrjes se tyre nga ATM do n umrohen leket fizikisht te behen llogaritjet dhe do ju telefonojm. Njeriu ka h all i duhen leket ne m oment, nuk kuptoj ca kete bank sk andaloze me keto lloj err or-sh.Faleminderit,ditorja.