Shkoi Për Inspektuar Punimet Në Laç, Punëtori I Habit Të Gjithë Me Veprimet Që Bën Pas Kurrizit Të Ramës: Vëre Atë…. LAJME

Kryeministri Edi Ramai shoqëruar nga deputetja Lindita Nikolla dhe ministri për Rindërtimin, Arben Ahmetaj ka qenë në Laç.

Për të inspektuar nga afër punët në shtëpitë e reja që po ndërtohen, pasi u d ëm tuan nga tërmetit i viti ta kaluar.

Gjatë kohës që po ecnin në kantier, njëri nga punëtorët ia bën me shenjë kolegut që të vendosë maskën. Por mesa duket ai nuk e ka vënë ujin në zjarr dhe e ka vendosur maskën pasi u largua kryeministri Edi Rama.

Për të inspektuar nga afër punët në shtëpitë e reja që po ndërtohen, pasi u d ëm tuan nga tërmetit i viti ta kaluar.