Shkoi në televizor të gjente burrë, i riu shqiptar ia luan hapur fare Anës: Unë dua të shijoj ty, të ha fare në….

Shkoi në televizor të gjente burrë, i riu shqiptar ia luan hapur fare Anës: Unë dua të shijoj ty, të ha fare në….

Arjoni u paraqit shumë i dedikuar në takimin me Anën. Ai nuk i kurseu komplimentet dhe pëlqimin për bukuroshen.

Disa herë te ntoi ta puthte vajzën, por nga krahu tjetër u ndesh me rezistencën e hekurt të Anës. Ai iu drejtua bukuroshes brune me fjalët: “Dua të shijoj ty. Unë të ha krejt”,ditorja.