Shikoni sa zotëri qenka burri i Angela Merkelit, qenka profesor dhe zotëri që se ka shokun!

Shikoni sa zotëri qenka burri i Angela Merkelit, qenka profesor dhe zotëri që se ka shokun!
Kl1iiko-re1klamnn,dhe shikoo-fotot, e rralla.

E tërhequr dhe jo gjithmonë e lexueshme, kështu mund ta përshkruaje Angela Merkelin. E duket se kjo cilësi shkon me atë të bashkëshortit të saj, Joachim Sauer.

Daljet e tij publike në krah të Merkelit, veç vizitave të përbashkëta në opera, si në Bajrojt, janë të rralla. Ai nuk shprehet asnjëherë në lidhje me politikën.Joachim Sauer u njoh me Angeal Merkel në vitet 80-të në Akademinë e Shkencave të Berlinit. Ata janë martuar në vitin 1998, për të dy ka qenë martesa e dytë. Sauer ka dy djem nga martesa e parë. Ndryshe nuk ka shumë të dhëna për personin privat,Joachim Sauer.