Shikojeni si dukej Vjosa Osmani si maturante, si një zonjë e vërtetë! (FOTO)

Shikojeni si dukej Vjosa Osmani si maturante, si një zonjë e vërtetë. Eshte fotografuar bashkë me shoqërinë e klasës dhe me profesorët e saj.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka ndryshuar shumë që nga vitet e adoleshencës. Ajo sikurse ishte praktikë në përfundim të shkollës.

Eshte fotografuar bashkë me shoqërinë e klasës dhe me profesorët e saj. Osmani njihet në opinion si një grua shumë e zëshme dhe e guximshme. Ajo ishte kandidate për kryeministre nga LDK, në zgjedhjet e 6 tetorit. Kjo foto është bërë gjatë natës së maturës. Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka ndryshuar shumë që nga vitet e adoleshencës. Ajo sikurse ishte praktikë në përfundim të shkollës.