Shiheni mirë gruan në foto, Sa vjeç mendoni se është? Do mbeteni me gojë hapur kur të mësoni moshën e saj (Foto)

Shiheni mirë gruan në foto/ Sa vjeç mendoni se është?

Tani ajo është një trajnere personale dhe një profesioniste.Gjyshja filloi të ketë pasion palestrën pasi pa një konkurs trupi në një televizion .

Lesley shpreht: Kam pasur gjithmonë një interes të fortë për palestër dhe një trup të palestruar dhe isha e vendosur për të gjetur një mënyrë që të investoja në trupin tim. Më pëlqente të isha e fortë dhe të fitoja baste me djem që mund të ngrija pesha më shumë se ata. Nëna ime më thoshte që djemtë nuk pëlqejnë femrat me muskuj, por unë e di se çfarë shijesh kanë meshkujt.

Les ley aktualisht është beqare pasi u nda me burrin e saj që ishte 13 vjet më i ri se ajo. Tani ajo thotë se del rregullisht me burra shumë më të rinj. “Unë gjithmonë jam tërhequr nga burra të rinj, ndjehem e moshuar kështu që funksionon,” tha Les ley. Të gjithë partnerët e mi kanë qenë më të rinj se unë, përfshirë ish-burrin tim, me të cilin kam pasur një diferencë moshë 13-vjeçare me të. “Unë jam shumë më e lumtur dhe e sigurt në veten time sesa kur isha më e re, veçanërisht pasi kam bërë shumë miq nëpër palestër dhe duke garuar.”