Shennjat e qarta se mund ta keni pasur vir.usiin pa e ditur (Foto)


A ka mundësi që e keni pasur Co vid 19 dhe nuk e keni kuptuar? Ka mundësi, janë shenjat. “Shumica e njerëzve që infektohen me koronavirus përjetojnë simptoma, ku më të zakonshmet janë temperaturë e lartë dhe koll i thatë dhe i vazhdueshëm. Një përqindje e vogël e njerëzve përjetojnë simptoma më të rënda”, shpjegon Dr. Daniel Atkinson, udhëheqës klinik.Megjithatë, për shkak që korron avirusi ka shumë simptoma – ku disa prej tyre janë të njohura dhe vështirë vërehen ose ngatërrohen me diçka tjetër – mund të mos vërehet fare dhe të mos diagno stikohet.

Këto janë shenjat se mund ta keni pasur korr onavirusin:Hundë që rrjedhë, dhimbje fyti dhe bllokim të hundëve Humbje e sensit të shijes dhe nuhatjes Humbje apetiti Shkurtim i frymëmarrjes Lodhje dhe dhimmbje trupi Skuqje të syrit Diarre ose të përziera Ethe, Dhi mbje muskujsh Kruarje, Humbje koncentrimi Kollë i thatë, Dridhje e trupit dhe të ftohtë, Dhi mbje e rëndë e kokës, Dhi mbje në gjoks, Harresë, Ke pasur griip në fillim të vitit.