SHEMBULL! 29-vjeçarja shqiptare që ka tre vajza: I thoja vetes je me e fortë se sëmundja e ligë dhe fitova, tani do nis shkollën

Historia e fi tores që e kemi pasur në emision: Fitore Zenelaj, është 29 vjeçarja që po luf ton me tum orin Fitore është nënë e tre vajzave, 9, 6 dhe 4 vjecare.

Tetori është muaji rozë i ka ncerit të gjirit. Emisioni “Shqipëria Live” tregoi sot disa histori frymëzuese të grave që kanë lu ft uar e po lu fto jnë me këtë sëmundje.

Nuk mbajti as paruke për të treguar se po e l uf ton tu mo rin dhe të përcjellë një mesazh: “Mendoni që çdo gjë do shkojë mirë dhe vërtetë do shkojë mirë”.

Gjatë bisedës, Fitore u shpreh se i ka thënë vetes në çdo moment se “është më e fortë se ka nce ri”. Ndërsa mesazhi tjetër që u dërgoi grave që po kalojnë një situatë të vështirë ishte që të “të lidhë trurin me zemrën”.