Shefi i ri i BE’së në Kosovë: Liberalizoni v izat për kosovarët, janë njerëz të hapur dhe shumë punëtorë

Shefi i ri i BE’së në Kosovë: Liberalizoni v izat për kosovarët.

Shefi i ri i Zyrës së BE’së, Tomas Szunyog me të marrur detyrën e re të tij në Kosovë ka folur për v izat.

Duke thënë se qytetarët kosovarë kanë të drejtë të udhëtojnë të lirë. Ai thotë se do të bëj çmos për të mbështetur Kosovën në rrugën e saj europiane.Përfaqësuesi i Posaçëm i BE’së Tomas Szunyog duke k omentuar ngjarjet politike gjithashtu ka lavdëruar qytetarët kosovarë duke thënë se janë persona shumë të hapur, mikpritës dhe punëtorë. Szunyog ka theksuar se BE’ja është investitori, donatori dhe partneri më i mirë tregtar i Kosovës.