‘Sh.okon’ Aida Shtino, nxjerr faktet e renda dhe tregon çfarë po përdoret për të bërë v.aksinën: E shëmtuar… (Video)


Gazetarja Aida Shtino kohët e fundit është bërë shumë aktive në rrjetet sociale, ku ka shprehur kritikat e saj lidhur me mënyrën se si po menaxhohet pandemia e Cov i d-19.

Në një postim ditën e djeshme Shtino shkruan se va.ksina anti.co vi d po po bëhet me pjesë të bebeve të abortuara dhe sipas saj kjo është e shëmtuar. “Kush nga ju do të fusi në trupin e tij një gjë të tillë…”, shton më tej gazetarja.Postimi i Shtinos shkruan ne rrjetin social: Pra kjo eshte e sh.emtuar shume….va.ksina po behet me pjese te bebeve te abo.rtuara…Kush nga ju do te fusi ne trupin e tij nje gje te tille.