‘Selin’ nuk po e fsheh më lidhjen, shfaqet e lumtur pranë këngëtarit turk

Handee Ercel po bën bujë si aktore shumë e suksesshme në kinematografinë turke.
Serialet që mori pjesë janë të panumërta dhe në secilin rrëmbeu rolin kryesor.
Në publikun kosovar u bë e njohur me rolin e ‘Selinit’, Selin është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private.
Ajo tani është në lidhje me kengetarin e njohur turk, Murat Dalkiliic, vazhdoni duke shtypp meposht re,klamn dhe shikoni,fotot e tyre.