Selin në serial të ri, shfaqet në krahët e aktorit më të bukur turk

Selin në serial të ri, shfaqet në krahët e aktorit më të bukur turk. Hande Erçel u bë shumë e pëlqyer dhe e suksesshme si në publikun turk ashtu edhe ën atë të huaj.

Në publikun shqiptar u bë e njohur me rolin e ‘Selinit’ në serialin e mirënjohur, ‘Vajzat e Diellit’.

E tani, Hande ka nisur një serial të ri që po pëlqehet shumë në publik.

Në serialin ‘Sen Cal Kapimi’, ajo shfaqet krah aktorit turk, Kerem Bürsin.