Secila Me E Bukur Se Tjetra, Këto Janë Pesë Vajzat E Naim Krasniqit

Pos si këngëtar e kompozitor i talentuar, Naim Krasniqi është njohur edhe si një nga më të pashmit e skenës muzikore shqiptare.
Naim Krasniqi, është baba i pesë vajzave, secila më e bukur se tjetra. Vajzat e këngëtarit janë mjaftë të njohura për publikun.Kuptojmë se të gjjtha vajzat e këngëtarit dhe kompozitorit janë martuar, Në këtë foto, shihen bashkë të gjitha vajzat e pashme të Naim Krasniqit,duke k1ikuar re!klamn shikoni,fotot.