S’e kishte lënë familja ta shikonte, burri lë nusen gjatë dasmës për këtë arsye

S’e kishte lënë familja ta shikonte, burri lë nusen gjatë dasmës për këtë arsye.

Një dhëndër nga Arabia ka divorcuar nusen e tij në natën e tyre të dasmës, pasi ka parë fytyrën e saj për herë të parë kur fotografi u kërkoi atyre që t’i fotografojë. Çifti, nga qyteti saudit perëndimor Medina, kishin rënë dakord për t’u martuar me njëri-tjetrin pavarësisht se nuk u takuan ballë për ballë – një zakon popullor në disa vende të Lindjes së Mesme. Por kur nusja ka hequr velon e saj dhe buzëqeshi për kamerën, burri i saj i ri kërceu në këmbë nga neveria.

Sipas të përditshmes lokale Okaz, nusja menjëherë bie poshtë në tokë duke qar, mysafirët në panik u përpoqën për të zgjidhur mosmarrëveshjen. Por përpjekjet e tyre ishin pa dobi.