S’e keni parë asnjëherë kështu! Zonja Eni Çobani del në rroba plazhi: Të ndjesh rreth teje.

S’e keni parë asnjëherë kështu! Zonja Eni Çobani del në rroba plazhi: Të ndjesh rreth teje.
Hape katrorin-posht, dhe shfaqen,pamjet.

Me përfundimin e sezonit televiziv të “Shihemi në gjyq”, juristja e njohur Eni Çobani ka nisur pushimet.Çobani prej ditësh ndodhet në plazh nga ku ka publikuar herë pas here foto në rrjete sociale.Një foto e publikuar pak minuta më parë nga Çobani e shfaq juristen e njohur teksa shijon detin e kristaltë.E vështirë por jo e pamundur”, Eni Çobani vendos seriozisht të …“Te shihesh si ne pasqyre dhe te ndjesh se rreth teje ka vetem qetesi dhe pasterti”, shkruan Çobani në dixhiturën e fotos, ku zonja Çobani është kujdesur për të mos u ekspozuar shumë para aparatit.