S’do T’iu Besoni Syve, Kaq Shumë Ka Ndryshuar Fatmagyli (Foto)

S’do t’iu besoni syve, kaq shumë ka ndryshuar Fatmagyli. Ishte roli i ‘Fatmagylit’ në serialin me po të njëjtin emër ai që e bëri të njohur aktoren ture, Beren Saat.

Ndonëse luajti edhe në seriale të tjera, ishte Fatamgyli ajo që e bëri tejet të pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj, Fatmagyli pati një shikueshmëri të madhe edhe në publikun shqiptar.

Fatamgyli ajo që e bëri tejet të pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj, Fatmagyli pati një shikueshmëri të madhe edhe në publikun shqiptar. Kaq vite pas serialit duket se ajo ka ndryshuar shumë dhe mezi do të mund ta njihni.