Sara qan pas asaj që ndodhi me Pajtimin, Këtu nuk do ketë më..

Dhe si duket tani Sarah është përlotuur gjatë spektaklit të sotëm edhe prezantuesja Arbana Osmani ka vendosur të flasi me të në dhomën e rreefimit. Unë kam parë gjithë këto ditë që ti je e bri shte, tha Arbana.

Kështu e kam tipin një nga arsyet që kam hyree këtu ka qenë të jeme kunder veten, ti tregoja vetes që je eforte, mund tja dalësh, mund ti përballosh dhe deb atet. Edhe pse jam 25 vjeç unë kështu jam.

E di që nuk do të ndryshoj tha Sara, Ndonjëherë jemi më teforte kur tregojmë dob esite tona bëhëmi dhe me mire, i tha Arbana.