Saimiri që po kërkon gruan në televizor ”Lajthiti” Vajzat Shqiptare, Por shikoni Babanë e tij: Më i mirë se i Biri

Saimiri që po kërkon gruan në televizor ”Lajthiti” Vajzat Shqiptare, Por shikoni Babanë e tij: Më i mirë se i Biri. Në klan nisi spektakli “Lovee St ory”, formati i cili mbërtheu publikun para ekranit.

Në qendër të këtij formati është Saimiri, i cili është në kërkim të princeshës së tij dhe dhjetëra vajza garojnë për të zënë “fronin” e princeshës.

Saimiri i çmendi vajzat duke qenë një mashkull bukurosh, i palestruar dhe terheqes, por prisni se s’keni parë ende babain e tij.

Babai i Saimirit quhet Petrit dhe jeton gjithashtu në Gjermani. Ai është i mbajtur dhe shumë simpatik, ja dhe foto e tij, transmeton ditorja.