Saimiri prej kohësh kërkon nuse në televizor, Do habiteni ja ku ka kërkuar para 6 vitesh

Publiku shqiptar e ka parë për herë të parë Saimirin në “LoveStory”, por për publikun gjerman ai është tashmë i njohur.

Ai 33-vjeçari ka marre pjesë në formatin gjerman “NextPlease”në televizionin Rtl 2, Pra siç janë sot vajzat në garë për të.

Saimiri nuk arriti ta fitonte zemrën e vajzës protagoniste dhe pas 6 vitesh po kërkon nusen ideale në Shqipëri.Në puntatën e djeshme, Saimiri zgjodhi të dërgonte në finale Merin dhe Generdën,ditorja.