Sahidja dhe vajza e saj mahniten me bukurin e tyre, ja si dukeshin (FOTO)

Vajza e Sahides mahnite me bukurin e saj.Redola Marevci, e cila është e vajza e Sahides njërës prej motrave Mustafa, ka paralajmëruar se edhe ajo po fillon rrugëtimin në muzikë, duke ndjekur kështu hapat e nënës.
Dje edhe Sahidja me vajzën e saj,publikuann nje foto të veshura me të bardha u dukën shume elegante dhe te bukura.
Nënë e bijë vendosën të sjellin bardhësi, duke shtyp re;klamn shikojeni,foton.